2017 11 29 bookoi 48

[ Amsterdam (nl) / Montreuil (fr) _ [ 29 November 2017 ] De tune is een fade-up, perikelen, Gersande Schellinx, iedereen mijn dochter, vuilnisbak bij het kopieerapparaat, inbrekers, gedachten, dochters, vrouwen in het algemeen, overleg, het is teveel, om zes uur op, ik zeg teveel ja, nee, non, pas, inkomsten, ik heb gewoon fysiek geen tijd, graag van de partij, wonderkind of total-loss?, ruime ervaring, het goede spoor, terugblikken, het book, tien vierentwintig!

 

De ookoi, Harold Schellinx en Peter Mertens brengen, o ki do ki, oftewel hun voortdurend klankgedicht, wekelijks aangericht.
¡ L U I S T E R   I N   S T E R E O !

Blijf afgestemd!

Abonneer u!

Vind alles hier: b.ookoi.nl/bookoi/ookoidookipodcast/

2017 11 29 bookoi 48
BOOKOI STDUIO PODCAST O KI DO KI

 
 
00:00 / 10'24"
 
1X
 

Leave a Reply