2017 11 01 bookoi 44

[ Amsterdam (nl) / Montreuil (fr) _ [ 1 November 2017 ] De tune is een fade-up, vrije dag, wapens neer, mooie tijden, noodtoestanden, nichtje van Poetin, papapapapa, dramatisch, het aanzien, de zinnen verzetten, Zuidpool, culturele strijd, last minute ticket, mijn verhaal, lichte hoop, het echte werk skippen, kimono, waar ben je nou?, nou ja zeg, boven de veertig, hapering, a-synchroon, er uit gegooid, de zevende minuut, veengoud, humuszuur, oui, Dapperstraat, verheugen, een liedje zingen, geen idee wat er aan de hand is, geen stroom, in de fade out, Paniek!

 

De ookoi, Harold Schellinx en Peter Mertens brengen, o ki do ki, oftewel hun voortdurend klankgedicht, wekelijks aangericht.
¡ L U I S T E R   I N   S T E R E O !

Blijf afgestemd!

Abonneer u!

Vind alles hier: b.ookoi.nl/bookoi/ookoidookipodcast/

2017 11 01 bookoi 44
BOOKOI STDUIO PODCAST O KI DO KI

 
 
00:00 / 10'24"
 
1X
 

Leave a Reply