2017 10 25 bookoi 43

[ Amsterdam (nl) / Montreuil (fr) _ [ 25 Oktober 2017 ] De tune is een fade-up, Petje af, het Tos toernooi, mengen met plastic, kip in volle vlucht, staart van de orkaan is uitgezwiept, pillen helpen niet,  kink in de kabel, grappig grapje, linkerkanaal, heel ingewikkeld, zwart vlak, je bent vaag, #metoo anekdote, alle fout, nieuwe snaren, drama is groot, terugkeren uit Parijs, hij is er nog steeds niet, herfstvakantie, fiac!

 

 

De ookoi, Harold Schellinx en Peter Mertens brengen, o ki do ki, oftewel hun voortdurend klankgedicht, wekelijks aangericht.
¡ L U I S T E R   I N   S T E R E O !

Blijf afgestemd!

Abonneer u!

Vind alles hier: b.ookoi.nl/bookoi/ookoidookipodcast/

2017 10 25 bookoi 43
BOOKOI STDUIO PODCAST O KI DO KI

 
 
00:00 / 10'24"
 
1X
 

Leave a Reply