2017 11 22 bookoi 47

[ Amsterdam (nl) / Montreuil (fr) _ [ 22 November 2017 ] De tune is een fade-up, Iets Amerikaans, uitverkoop op maandag, eerst danken, alle zwarte dingen goedkoper, witte donderdag, toen ik jong was en naar de kerk ging wist ik het allemaal, tantra-massage, andere dingen, hypocriet, wittepedia, aux Étas Unis, heilige communie, gordijnen, achtertuintje, achterom, Pottenberg, gemolesteerd door de hond, keukendeuren, Djoekie, Duchess, Lilly. Waar zijn ze, in de pot.

De ookoi, Harold Schellinx en Peter Mertens brengen, o ki do ki, oftewel hun voortdurend klankgedicht, wekelijks aangericht.
¡ L U I S T E R   I N   S T E R E O !

Blijf afgestemd!

Abonneer u!

Vind alles hier: b.ookoi.nl/bookoi/ookoidookipodcast/

2017 11 22 bookoi 47
BOOKOI STDUIO PODCAST O KI DO KI

 
 
00:00 / 10'24"
 
1X