2017 10 11 bookoi 41

[ Amsterdam (nl) / Montreuil (fr) _ [ 11 Oktober 2017 ] De tune is een fade-up, Avondland, Schoonmoeder, Mark Zückerberg, Frontaal Naakt, Thierry B., cultuurparagraaf, spaarzaam, zijn wij van Duitschen bloed, Duitse Mertensen, Schellinx een Duitse Hoefsmeden, in een kerkje, wantrouw het verleden, aartsconservatieve liberalen, naar Maastricht, goed nieuws, moeder verjaart, heen en weer, rare toonaarden, 44 in het octaaf, van do naar do, heeeee, die is allang dood, nadere bespiegelingen, donker, is het leuk in 2049?

De ookoi, Harold Schellinx en Peter Mertens brengen, o ki do ki, oftewel hun voortdurend klankgedicht, wekelijks aangericht.
¡ L U I S T E R   I N   S T E R E O !

Blijf afgestemd!

Abonneer u!

Vind alles hier: b.ookoi.nl/bookoi/ookoidookipodcast/

2017 10 11 bookoi 41
BOOKOI STDUIO PODCAST O KI DO KI

 
 
00:00 / 10'24"
 
1X