2017 10 04 bookoi 40

[ Amsterdam (nl) / Montreuil (fr) _ [ 04 Oktober 2017 ] De tune is een fade-up, De vrouwen, hittepitzak, auw!, b.ookoi.nl, vlekkeloze carrière, Schroedingers Kat, raudio.nl, komen en gaan, die mooie app, zoveel bit, eeuwigdurende kans, onze nummers duurden drie maanden, éphémère is beter, meet de stand van de maan, geluidseiland is ook zo iets, de Ondergang van het Avondland, Der Untergang des Abendlandes, badminton, verhuur of bruikleen, wederdienst

De ookoi, Harold Schellinx en Peter Mertens brengen, o ki do ki, oftewel hun voortdurend klankgedicht, wekelijks aangericht.
¡ L U I S T E R   I N   S T E R E O !

Blijf afgestemd!

Abonneer u!

Vind alles hier: b.ookoi.nl/bookoi/ookoidookipodcast/

2017 10 04 bookoi 40
BOOKOI STDUIO PODCAST O KI DO KI

 
 
00:00 / 10'24"
 
1X