2017 09 27 bookoi 39

[ Amsterdam (nl) / Montreuil (fr) _ [ 27 September 2017 ] De tune is een fade-up, Computers voor Business, 30 uur lang, een halve Rus, “waar gaat dat over?”, Tapijt van Bayeux, Schröders kat, samenhang, voor je het weet is het pauze, nagelkunst, ecotouch, weet je dat jij slimmer bent, 323, B is Goed, Module 1 is afhaakbaar, business model, waarde, user experience, post of pre, het komt voor of na iets, in media res, avant-gardisten, kwebbelen, waardeloos, kletsen is in de ruimte.

De ookoi, Harold Schellinx en Peter Mertens brengen, o ki do ki, oftewel hun voortdurend klankgedicht, wekelijks aangericht.
¡ L U I S T E R   I N   S T E R E O !

Blijf afgestemd!

Abonneer u!

Vind alles hier: b.ookoi.nl/bookoi/ookoidookipodcast/

2017 09 27 bookoi 39
BOOKOI STDUIO PODCAST O KI DO KI

 
 
00:00 / 10'24"
 
1X