2017 09 20 bookoi 38

[ Amsterdam (nl) / Montreuil (fr) _ [ 20 September 2017 ] De tune is een fade-up, Een beetje chaos, WHL, totale vernietiging, pijltje in de kont, Houzee, het verstoorde leven, angina, lang lang lang, één noot, naakte wijf, Es, uitsterven duidelijk muzikaal, de fade-out, de envelop naar niets, het punt waar het alles geleidelijk naar het niets vervloeit, de aanslag is nog geen muziek, zo was het toch uiteindelijk, de daad, dat is voor en na, stemartist, Lima is het voormalige Montevideo, Niem Ka, bij de les blijven, postpiratentelevisiezenders, zo is het, we’ve got a new leader

De ookoi, Harold Schellinx en Peter Mertens brengen, o ki do ki, oftewel hun voortdurend klankgedicht, wekelijks aangericht.
¡ L U I S T E R   I N   S T E R E O !

Blijf afgestemd!

Abonneer u!

Vind alles hier: b.ookoi.nl/bookoi/ookoidookipodcast/

2017 09 20 bookoi 38
BOOKOI STDUIO PODCAST O KI DO KI

 
 
00:00 / 10'24"
 
1X