2017 09 13 bookoi 37

[ Amsterdam (nl) / Montreuil (fr) _ [ 13 September 2017 ] De tune is een fade-up, Man van de Klok, een groene button, I Love Dick, Oscar van Gelderen, Ploegboek, Lebowski, postprefeministisch, driehoeksrelatie, stenen die aan het copuleren zijn, Charleroi België, non de ju, twitter.com/soundblog, de whisky van Charleroi, dikke Mannen, het was te duur in Brussel, Yung Wei en ik, Indiaas of Indisch, boven op zolder, het regende ook, verleidelijk, de hele dag gewerkt, voor het eerst weer, dezelfde dingen, morgen weer, zeven en een half uur, samen met haar man shu, Yoko, de meest opgeruimde staat, nieuwe gaten in het plafond, heavy beton, wil jij bij mij een gaatje boren?

De ookoi, Harold Schellinx en Peter Mertens brengen, o ki do ki, oftewel hun voortdurend klankgedicht, wekelijks aangericht.
¡ L U I S T E R   I N   S T E R E O !

Blijf afgestemd!

Abonneer u!

Vind alles hier: b.ookoi.nl/bookoi/ookoidookipodcast/

 

2017 09 13 bookoi 37
BOOKOI STDUIO PODCAST O KI DO KI

 
 
00:00 / 10'24"
 
1X