2017 08 16 bookoi 34

[ Amsterdam (nl) / Amsterdam! (nl) _ [ 24 Augustus 2017 ] De tune is een fade-up, Het kruisje, Zó volwassen, Silvie Lucas, algemene zaken, politiek, farce, net pas haar paspoort, vier honden zo aan een boom, groene jassen, wat Ameland was, in de vuurtoren, pauselijk, KKK, hij lijkt op jou, mijn Chinese vriendin, dat lijkt zoals het ooit was, verzoekjes, Nº 34 live zij aan zij!, 3 en 4 is zeven, lenteliederen, natte kutjes, in het groene dal, mijn moeder zingt, zomaar opeens, gaan we even zingen, H6, komt ie wel eens ergens, in de Bijlmer, uitnodigen voor een UnPublic, b.ookoi.nl, we zitten helemaal niet in de fade-out, hij had geen telefoon bij zich, stak meteen van wal, quantumtheorie, parellel, quantummuziek, educatieve toon.

Bonus #34 fookoi

 

De ookoi, Harold Schellinx en Peter Mertens brengen, o ki do ki, oftewel hun voortdurend klankgedicht, wekelijks aangericht.
¡ L U I S T E R   I N   S T E R E O !

Blijf afgestemd!

Abonneer u!

Vind alles hier: b.ookoi.nl/bookoi/ookoidookipodcast/

2017 08 16 bookoi 34
BOOKOI STDUIO PODCAST O KI DO KI

 
 
00:00 / 10'24"
 
1X